Košarica0Item(s)

V košarici še ni izdelkov :(

Product was successfully added to your shopping cart.

Svet kave

VIZIJA IN POSLANSTVO

Enostavno, povezovati ljudi in kraje. Ustvarjati želimo edinstvena doživetja v svetu kave. Naše ime izhaja ravno iz dejstva, da ima kava svoj jezik, ki je razumljiv vsem na svetu. Našim uporabnikom želimo nuditi le najboljšo uporabniško izkušnjo, ki se sklada z njihovim življenjskim slogom. Poslovati želimo skrbno, odgovorno, pošteno in strokovno. Znani želimo biti po zanesljivosti, pozornosti in življenja polni do naših uporabnikov.

KDO SMO, KAJ SMO

S prodajo kave se ukvarjamo, poleg drugih storitev, že 6 let. V velikem interesu nam je delovanje v širšem prostoru in v večjem številu samo vrhunsko izbranih kav. Zato smo se odločili, da se izdela spletna trgovina, ki bi vse to omogočila. Tako bi bila kava dostopna vsem uporabnikom in to na enem mestu.

Smo inovativna in dinamična poslovna mlada skupina.

NAŠ CILJ

Cilj je, da postanemo ključna spletna stran za ljubitelje kave in smo tako medkulturno in medgeneracijsko povezani. V svetu hitrega načina življenja, želimo uporabnikom prihraniti čas in denar, saj bi lahko svoj izbran produkt našli na naši spletni trgovini in ga naročili le z nekaj kliki. Ob enem želimo opozoriti vso populacijo kako pomembno si je vzeti čas zase in poskrbeti za svoje dobro počutje, vse to pa je prijetnejše ob skodelici kave, lahko v družbi ali sami.

 • Široka ponudba

  Ponujamo širok izbor kav iz različnih kotičkov sveta.

 • Hitra dostava

  Naročeno vam dostavimo v roku 1-2 delovnih dni.

 • Kakovost zagotovljena

  V ponudbi imamo samo preverjene kakovostne izdelke.

 • Brezplačna poštnina

  Vsa naročila nad 49,90 € vam brezplačno dostavimo.